6 thoughts on “Telegraaf: “Indië-onderzoek focust op Nederlands geweld”

  1. Dit onderzoek kan de prullenbak in. Het defameert de geschiedenis zoals hij daadwerkelijk plaats vond en verhult de wandaden van Indonesiërs in onschuld. Blijkbaar is genocide op onschuldige burgers, vrouwen, kinderen en zuigelingen incluis, niet laakbaar wanneer je daarvoor kolonialisme als argument hanteert.

  2. Annelot Hoek, Remco Raben etc… etc… het wemelt dezer dagen aan de NL-universiteiten van de wetenschappers die het WOKE-extremisme omhelzen. Hoe moeilijk is het om in te zien dat niet alleen sommige KNIL-militairen geweld hebben gebruikt maar OOK, en dan nog in een veel groter dimensie, de Indonesische opstandelingen én overheid? Vergeet ook het feit niet dat vele “Indonesische helden” tijdens WO2 met de Japanse bezetter hebben gecollaboreerd en daarbij afschuwelijke misdaden hebben gepleegd. Maar die Wokies zijn gewoon niet in staat om het volledige plaatje te zien. Liever geven zij zich over aan een soort deemoedige nationale onderdanigheid tegenover de Bersiap-negationisten. Hoek, Raben, Limpach etc.. zijn de naam wetenschapper of “specialist” niet waardig. Tenzij ze er klaar en duidelijk het bijvoeglijk naamwoord “eenzijdig” voorzetten.

  3. Alle betrokken onderzoekers zouden zich kapot moeten schamen voor deze wanstaltige vertoning. Wat een aanfluiting. Dat ze lopende het onderzoek critici consequent verdacht hebben gemaakt maakt het wat mij betreft nog erger. Iedereen die zei dat dit onderzoek niet deugde had gelijk. Wat een prutsers

  4. Dit is wel echt heel ziek hoor. Nederland zou het land bij uitstek moeten zijn die aandacht schenkt aan de Bersiap, maar in plaats daarvan wordt het hier onder het tapijt gemoffeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *