7 thoughts on “Rutte plaatst vraagtekens bij genocidaal karakter Bersiap

  1. Hij is Oost-Indisch doof en een huichelaar en plaatst vraagtekens bij genocide karakter van de Bersiaptijd Misselijk makend.

  2. Het wordt tijd dat Rutte verdwijnt uit de politieke arena. Als minister president werd het van boegbeeld tot een zielige vergeetachtige‼️liegende “leider” van een kabinet met weinig daadkracht. Komt daarbij dat hij niet schroomt beledigende uitspraken te doen over bevolkingsgroepen en gebeurtenissen en daarnaast de Sinterklaas uithangt in het buitenland dan wordt het echt tijd dat deze clowneske figuur een ander baantje moet zoeken. Zal wel geen probleem voor hem worden want er zijn genoeg baantjes waar je nog steeds kan liegen en bedriegen. Een getuigschrift is niet nodig want hij heeft genoeg sporen in de loop der tijd achtergelaten. En volg je het nieuws dan weet je genoeg.

  3. Wat zou ik graag eens willen praten met Marc Rutte. Ik zou hem alles kunnen vertellen. Alles wat ik uit de eerste hand gehoord heb. En mijn boek ,De Witte Anjer, willen aanbieden. Het verhaal van mijn vader.

    Agnès Laurey

  4. Deze man is totaal de weg kwijt. Wat een aanfluiting. En dat voor iemand met een Indische familiegeschiedenis. Belachelijk. Om te janken zo slecht dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *