4 thoughts on “Organisatie controversiële Indiëlezing “denkt na” over andere naam na kritiek

  1. Men moet het Indisch Herinneringscentrum gewoonweg boycotten, niet meer bezoeken noch bijwonen van allerlei GEMANIPULEERDE lezingen en exposities die de waarheid verdraaien!. Zonde van al dat subsidiegeld, de huidige tendens was reeds vanaf de heropening zichtbaar!

  2. HET IHC is niet mijn herdenkingscentrum voor mijn Indische roots. Gewoon opdoeken die tent. Het geld dat ze van de overheid krijgen is bestemd voor mijn indoroots te herdenken en niet van die manipulerende corrupte indonesie.Ik was erbij tijdens de jl. lezing in Amsrtedam en het was een grote indonesie show. En op de reacties van het publiek reageerde mevr. Van Genugten ( de directrice ) met de woorden”dat de indos maar eens divers moeten gaan denken”. Mijn ogen zijn helemaal open gegaan bij haar opmerking en denk nu dat er met haar woorden te gebruiken , diverse indos zijn. Indos die echte Indos zijn en trots zijn op hun afkomst en hun geschiedenis. En zogenaamde indos zoals jij die eigenlijk niet Indo willen zijn maar belanda. Eigenlijk een halfbloedje met een minderwaardigheidscomplex en een lage zelfbeeld. Ga lekker wat anders doen maar je bent geen toonbeeld voor indisch zijn. Je weet van de hoed en de rand van het Indo zijn. Ga je schamen toetie…bahh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *