2 thoughts on “Van Haga (BVNL) woest op coalitie, die opnieuw tegen vergoeding voor KNIL-weduwen stemt

  1. De Nederlandse Staat zijn en blijven WANBETALERS zolang zij de 3,5 jaar achterstallig salaris van de KNIL’ers en Ambtenaren, die zij als Japanse-dwangarbeider(1942-1945) voor de Nederlandse vlag als krijgsgevangene hebben uitgezeten. Zij zijn als Slaven behandeld en dat je als KNIL’er trouw hebt gediend om de Nederlandse Schatkist te spekken in de Koloniale tijd. Er is genoeg Geld op de Bank om dit Recht op te lossen. Zij hebben gestreden of zijn voor niets gesneuveld voor de Nederlandse Vlag. Koningin Wilhelmina , Koning Willem Alexander en Mark Rutte, dankt voor jullie empathie. Na 78 jaar nog steeds niet opgelost. Hoe trouw moet je nog voor de Nederlandse vlag zijn. KNIL staat voor “KONINKLIJK NEDERLANDS Indisch Leger”. Hoe boos moet/mag je nog zijn na deze stemming?…😡😡🤬🤬

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *