13 thoughts on “Baay (bekend van: “Soekarno is géén terrorist”) spreekt tijdens Indiëherdenking

  1. Ik heb mijn lidmaatschap van de herdenking opgezegd. Er zijn onoverbrugbare besluiten genomen door mensen podium te geven die de verschillen tussen de gedenkers en de Indonesische kant van weleer zo’n geweldspiraal aangedaan hebben dat samen gedenken onmogelijk is geworden op zo’n moment van 15 augustus. Ik begrijp niet dat er niet meer respectvol wordt omgegaan met mensen die geleden hebben. Wij zijn witte voetjes aan het halen bij destijds de ‘tegenpartij ‘ en aan het slijmen. Ook blijft zo de elitaire laag en de politiek die hier goud verdiend hebben in Indonesië over de ruggen van de ‘gewone’ man buiten schot die verantwoordelijk zijn voor een groot deel van deze ellende. Zo zal ook de toeslag affaire eindigen net als de ‘back payment ‘ voorvechters.

  2. Krankzinnig. Reggie en De Graaf zouden de eer aan zichzelf moeten houden. Dit word met de dag genanter.

  3. Vind je het gek met welgeteld 1 Indo in dat bestuur! De stichting 15 augustus 1945 zou zich de ogen uit de kop moeten schamen

  4. Schaamteloos om zelfs op onze herdenking onze slachtoffers op hun ziel te trappen. Respectloos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *