1 thought on “Haagse raadsleden De Mos (HvDH) en Van Esch (D66) willen dat burgemeester vaart zet achter Bersiap-monument

  1. Autoriteiten hebben een enorme race in te halen.
    De hyrarchie op onze Historische gebieden en waarden, naar menige Gemeenschappen was en is altijd al, tot onze spijt, zwaar onderbelicht gebleven. En dat had feitelijk nooit mogen gebeuren. Wie, wat, waar,waarom en waarvoor – de 5 W ?
    De Grondrechtenbeginselen deden zelfs geen Recht, geen Eer en dus bepaald geen menselijke sfeer van nobel WELZIJN aan de basis- Democratie !!
    De Geschiedenis herhaalt zich jammergenoeg in haar slechtste vorm heden ten dage, en daar moeten we met z’n allen er wat aandoen ! Nota bene, het wordt inmiddels tijd voor – echte – Rentmeesters!🕵️‍♂️🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *