5 thoughts on “Van Haga (BVNL) stelt Kamervragen over herdenken Indonesische oorlogsmisdadigers

 1. Mooi nederland stuurt militaire dan zijn zij frandwoordelijk voor de militaire.
  Maar de Nederlandse regering hoor je nooit als zijn de fout gaan
  Kijk maar naar Mark rutte of hij kan het zich niet meer herinneren of heeft er nooit een schrijven van gezien enze voort enter voort.
  En inderdaad dat onze koning zijn excuses aan bied aan een president die bijna net zoveel bloed aan zijn handen heeft als Adolf Hitler.
  En dat Mark Rutte dat ook heeft gedaan .
  Dat is gewoon ook een messteek bij de veteranen in de rug.
  Wel Bouterse aan spreken maar de president aan spreken over de moordtpartijen op bevolking van westpapua nee die moet hebben ze niet.

 2. Precies zoals van Haga zegt. Een klap in het gezicht van de slachtoffers. Na de idiote excuses van Willem Alexander en Rutte kan dit er ook nog wel bij. Wat een schoften om de slachtoffers op deze vreselijke manier nog na te trappen

 3. Terecht dat hier Kamervragen over worden gesteld. Het is een grof schandaal hoe onze slachtoffers nu gedwongen worden hun vervolgers te herdenken. Belachelijke idee van het Comité. Ik mag hopen dat dit wordt teruggedraaid.

 4. Droevig, dat men in Nederland dit gesanctioneerd kan doen. Leidinggevenden die dit op hun geweten hebben, financieel afstraffen en het hele verhaal terug draaien. Weg met die krokodillen tranen, en aanpakken die hap. Mijn vader is daar invalide uitgekomen, als OVW Marinier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *