5 thoughts on “Tenenkrommend! RTL Nieuws weet niet dat Rijsttafel Nederlands is

  1. Dit is niet voor het eerst. RTL gaat wel vaker de mist in daar waar het gaat om onze geschiedenis. Wat een koekebakkers.

  2. Ben zo blij dat mijn Vader dood en vermoord is, denk dat hij veel levens op zijn naam zou hebben, er is in 80’ jaar nog niets veranderd in dit land, nog steeds HOEZE! HOEZEE !! Lang leve de NSB!!! Wil nog steeds uitleg over het ,hoe, en waarom de NSB zo groot was in NED- INDIË! Ik ben er vervolgd door! Ik mag geen mening hebben over de tweede wereld oorlog , omdat ik het niet heb meegemaakt! met TWEE OPA’S, en EEN VADER op het ere veld, nog maar niet gesproken over het leed van mijn Moeder! Gelukkig ligt zij niet in NED, bodem!

  3. De mensen die bij RTL werken zijn ofwel cultuurbarbaren ofwel dit is opzet. Meer smaken zijn er niet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.