6 thoughts on “Respectloos! Indiëmonument Sassenheim beklad

  1. Op 15 Augustus dit jaar stel ik mijn eigen kleine tentoonstelling open . Over een gewone Hollandse jongen die bij het Knil ging .Naar Indie vertrok , tegen de jappen vocht en krijgsgevangen werd gemaakt . Getorpedeerd door de Engelsen en Pakan Baroe overleeft terwijl zijn vrouw en dochter in het vrouwenkamp zaten.Opdat wij niet zullen vergeten.

  2. Vreselijk!! Die woke toestanden gaan veel te ver, dit is diepbeledigend! Alléén heel treurig ook dat mevr/meneer Pieterse duidelijk flink rechts is en daarom het ‘linkse tuig’ erbij haalt. Vooralsnog interesseert het flink rechts geen moer wat met deze KNIL-mensen gebeurd is (vader van een jeugdvriendin van mij zat bij de Knil, vandaar). Verder is er een duidelijk verschil tussen woke en gewoon links..links, de mensen die voor de boeren zijn en tegen de hoge energieprijzen. Ik ben inmiddels als normaal linkse, meermalen bedreigd door rechts, dus doe maar niet zo hypocriet. Ik vind Baudet erg onredelijk man maar ik scheld hem niet uit voor tuig. Ik verlaag me niet tot zijn niveau. Idem geldt dit voor u

    1. Petra L. Bergeijkx ik neem aan dat je mij bedoelt met je “Pieterse”? Het is gewoon links tuig en niet minder en rechts zoals partijen FvD en BBB en en BvNL en PVV hebben meermalen motie voor de Indische gemeenschap gesteund. En dat heb ik nog van geen enkele linkse partijd zoals PvdA D66 en Goenlinks komen haast niet op voor onze belangen. Dus het interesseert rechts zeker wel dat wij benadeelt. Het wordt steeds gekker met die Wokers, mijn vader voor oorlogsmisdadiger uitschelden en van vele vaders en ouders en Molukkers zo beledigen. Moeten ze gewoon ons proberen te bekladden. De doden kunnen niet terugslaan maar wij wel. Baudet steun ons tenminste… en wat verlagen verleg heb je die Minister de Groot van gehoord over het houden van huisdieren en Kaag met haar onzin, en Van der Wal die helemaal de weg kwijt, wat niveau is dat dan? Nou dan heb ik vele malen liever het niveau van Baudet. Lang leven de KNIL en hun daden.

  3. Stelletje slappe lafaards zijn het, deze helden die overleden zijn die kunnen zich niet verdedigen, maar ik zal jullie wat zeggen jullie Wokers, Merah Putih, Grauwe eeuw, laffe links tuig. We komen wel achter wie jullie zijn. Lang leve de KNIL….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *