3 thoughts on “Directrice pro-Indonesisch IHC weg. Aan de slag bij Indonesisch Ministerie van Buitenlandse Zaken

  1. Een aantal jaren geleden hebben wij tijdens een IHC bijeenkomst in Amsterdam al meegemaakt dat zij een pro indonesische houding heeft en totaal geen kennis en weet heeft van de indo- geschiedenis. ZIJ was bij het IHC al partijdig, en nu komt de aap uit de mouw. Een mevrouw die voor veel geld de geschiedenis vervalst en nu kleur bekend. Mevrouw van Genugten u bent een grote leugenaar en manipulator. En de weerstand tegen u en de leugens van indonesie zullen alleen maar groter worden afz Wil Pieter, zoon van ex kniller die Pakan Baru heeft overleefd en de politionele akties. LANG LEVE HET KNIL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *