3 thoughts on “Nieuwe beeldenstorm dreigt na oproep actiegroep Doorbraak EU

  1. Ik vind het verschrikkelijk, zeker na mijn bezoek aan de erevelden op Java waar heel veel familieleden van heel veel Nederlandse en Nederlands Indische mensen hun laatste rustplaats gevonden hebben. Het is zo lang geleden en er is altijd over gezwegen hier in Nederland dat de meeste Nederlanders van nu er niets meer over weten. Deze actievoerders moesten eens een keertje een bezoek brengen aan zo’n Ereveld en eens kijken naar al die duizenden witte kruizen, kruizen van onschuldige baby’s kinderen, vrouwen en mannen die alleen maar de pech hadden om daar te zijn geboren of daar naar toe verhuisd waren!.
    Misschien zouden ze zich dan nu schamen en voortaan onze monumenten respecteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *