24 thoughts on “Knettergek! Volgens Verbaarschott zouden Indische Nederlanders asielzoekers zijn

  1. Kunnen we geen aangifte doen? De tijd van soeda laat maar is passé voor dit soort onversneden Indo-haat

  2. Aan iedereen: Vanzelfsprekend begrijpen wij de irritatie die de opmerkingen van Verbaarschott bij een ieder oproept, maar houd u aub aan onze huisregels, blijf netjes en speel niet op de persoon. Reacties die de grens overschrijden zijn/worden verwijderd.

  3. Een stumper. Ik volg die man al een tijd en zijn activisme is niet van de lucht. Veel ouderen zien dat niet en trappen er met open ogen in. En dan heb ik het niet eens gehad over de blanda, die oprecht zoekt naar ditjes en datjes over Indische Nederlanders. Die komen dus gewoon bij dit sujet uit. Om je kapot te schamen.

  4. Boys, die engnek heeft zelf ook nog een topic aangemaakt met als vraag “zochten Indische Nederlanders asiel”. 90% reageert daarop ontkennend, maar de man moet en zal zijn absurde standpunt doordrukken. Zoals Lafeber schrijft een echte drammer. Zie trouwens ook de reactie van anonieme troll Bert Siap (wel leuk gevonden) van 00:00uur. Die man heeft echt geen idee waar hij het over heeft. “En waar halen ze die onzin vandaan dat I4e een Linkse website is ?” schrijft bertje. “De meeste lezers zijn Rechts tot behoorlijk Rechts ,heeft ook met de leeftijd van hun te maken ,geeft niet Indo,s zijn van nature Rechts”. Hij verwart de lezers blijkbaar met de persoon Verbaarschott. Ik volg Verbaarschott nu al een tijdje en ik vind jullie eigenlijk nog mild. Door de bank genomen zijn zijn uitingen niet links-activistisch, eerder linksextremistisch. Hoe vaak omarmt hij niet het gajes van Bij1, of het smerige gedachtegoed van antikoloniale activisten? Om nog maar te zwijgen over de Indonesische propaganda die hij via zijn weblog verspreid. En dan heb ik het niet eens gehad over zijn politieke uitingen, met name op de aan zijn website gelieerde social mediaaccounts. Je moet wel blind zijn om dat niet te zien. Ik ben daarom ook blij dat jullie gewoon schrijven waar het op staat. Wel grappig dat Bert nog meldt dat de 3e en 4e generatie Indo’s links zou zijn en jullie “reactionair”. Deze clown ontgaan dat het FIN van 3e en 4e generatie Indo’s is. Wat een uilskuiken. Trots dat ik lid van jullie mag zijn! Dit soort idioten hebben altijd maar gedacht dat ze onze cultuur eigenhandig om zeep mogen helpen, maar de tijd van soedah laat maar is voorbij!

  5. Het is duidelijk dat er meer saamhorigheid onder de Indische Nederlanders moet zijn. Dit soort figuren breken ons erfgoed langzaam maar zeker af. Henk is een zolderkamer activist onder het dekmantel van een Indische nieuwsblog.

  6. Een hele nare man die blijkbaar ten koste van de waarheid zijn eigen gelijk wil opdringen aan anderen. Een drammer

  7. Wat een idioot is die kerel….. is een schande dat hij de weblog Indisch4Ever beheert dat hij onze geschiedenis niet eens weet???.

  8. Wat een totale idiote stelling. Het verbaast me echter niets. Het activisme van die man komt me al jaren de neus uit. Een blik op dat blog en je weet hoe de vlag erbij hangt. Die is rood-wit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *