3 thoughts on “Ollongren: “Snelle kabinetsreactie belangrijk in relatie met Indonesië”

  1. Tja, over die ‘bekentenis’ van Ollongren… die doet zo zeer! Wat moet ik daarop zeggen? Ik ben voor 50% javaan, maar mijn hart ligt bij mijn vrienden de Papua’s! Tussen hen ben ik geboren en opgegroeid! ZIJ hebben mij en mijn broertje geleerd in de tropische jungle te overleven! Vele van mijn vrienden zijn vermoord vanaf het moment dat wij er weg moesten in 1962! VERMOORD DOOR INDONESIA! Eén van de weinige landen die de misdaden van poetin NIET heeft veroordeeld! Zegt alleen dat feit al niet genoeg?!
    Dat onze ‘minister van Defensie’, (overigens, die mevrouw is een grove belediging voor eenieder die iets met Defensie heeft) dit nu verklaart komt hard aan, maar is natuurlijk geen geheim! Kijk hoe Bronbeek bezig is, kijk hoe Pelita bezig is, het Rijksmuseum enz. enz. China hebben ze in Utrecht eruit gegooid. Wanneer komen ze er achter dat INDONESIA even gruwelijke misdaden pleegt! Hier laat ik het bij.

  2. IK denk dat tijdens het bezoek van een paar jaar geleden aan indonesie van mark rutte en de koning een deal is gesloten met indonesie om de gehele bersiap periode te verdraaien zodat niet de pemoeda’s als lafhartige moordernaars worden neergezet maar als vrijheidstrijders. Deze deal komt ten goede van de indonesiers en poets hun leugenachtige lafhartige houding helemaal op en de nederlanderse overheid komt het ook goed uit want dan kunnen ze lekker fijn met indonesie handel drijven en zijn ze ook af van de indische kwestie want immers dan zijn er ook geen indische slachtoffers. sinds het staatsbezoek van mark en de koning is het indische centrum gekomen met de door de overheid gelieerde leidinggevende zoals Sifraine en Tuhuteru…. en nu komt er naar voren dat mark tegen de erkenning van het indische leed en is nu radicaal negatief tegen het optreden van de KNIL in die tijd. Het is allemaal nog een VOC gedachte en handelen waarbij de nederlandse overheid over lijken gaat . En minister Ollongren bevestigt dit ook door te zeggen dat een snelle kabinetsbeslissing goed was voor de relatie met Indonesie . Maar ze vergeet 1 ding en dat doet mark en de koning ook dat de relatie met de Indische Nederlanders en het KNIL beduidend slechter wordt en op den duur gaan zij het verliezen……. Maju Terus…..we gaan door en geven niet op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *