1 thought on “Staten-Generaal herdenken slachtoffers WOII

  1. Wat mij opvalt is het woord ‘traditie getrouw’. Volgens mij is dit een niets zeggend woord, synoniem aan het resultaat van veel (of geen) beleidsuitkomsten. Zoals niet nakomen van verantwoordelijkheden. Voorbeeld de toeslagen affaire. Traditie getrouw zullen wij dat niet oplossen. Ik kan er zo nog 100 opnoemen. Het grootste probleem is dat het kabinet/regering het vermogen niet heeft om dit soort dingen op te lossen. Ergo, zij zijn incompetent. Laten we eerlijk zijn. Wat zijn de prestaties die vandaag de dag geleverd worden, anders dan ‘Geef aan Oekraine maar helmen en kogelvrije vesten of ICT hulp indien nodig’. Wat is dit voor niveau? Zijn dit de denkers en doeners van niveau? Of zijn dit mensen die een paralel cirquit meehelpen overeind te houden van VeelVerDieners? Dat moet mensen toch aan het denken zetten? Dat die lui daar staan is ook een bewijs van onvermogen van kiezers. Persoonlijk vind ik dat hier de kwaliteit ook achteruit gaat. Vraag mij alleen af waar dat mechanisme zit. In ieder geval kan het leggen van een krans geen kwaad, dus laat ze dat maar doen. Ik ben geen fan van al dat boeren gedoe de laatste tijd, maar weet wel waar het probleem ligt. Voel steeds meer voor de Farmer Defence Force, een soort ‘Politionele Actie’ die we bij dit kabinet nodig hebben.Wat mij betreft ga je gang. Hoe eerder nieuwe verkiezingen hoe beter…. alhoewel…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.