5 thoughts on “FIN roept Indonesië op misdaden Bersiap te erkennen

  1. Dit kabinet verloochend alle slachtoffer van de Bersiap. Rutte z’n eigen moeder heeft er gezeten zegt hij. Is met deze excuses wel ongeloofwaardig aan het worden, of hij heeft nooit naar z’n moeder geluisterd.

  2. Ik wil reageren maar kan niet na zoveel jaren blijven de beelden in je geheugen gegrift. Ik kan het niet van me afzetten.

  3. En dit IEDER jaar opnieuw AUB.
    As long as it TAKES.🙏
    Wij zullen blijven vechten voor de mensenrechten. Ons verzetten tegen Indonesische Propaganda, genocide justifications en systematic mental abuse against all victims of Indonesian military violence—!!
    🤜🤜🤜

  4. Dit kabinet vergaloppeerd zich door de betekenis van de Bersiap te ontkennen. Iedere diplomatieke poging om de banden aan te halen met Indonesië zal mislukken zolang het kabinet niet principieel genoegdoening in de vorm van erkenning en excuses najaagt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.