5 thoughts on “Widodo betuigt spijt voor misdaden, maar ‘vergeet’ Bersiap

  1. Widodo maakt alleen maar excuses voor de Bühne. Het is mensonterend om even maar je excuses te maken voor de afslachting van 6.000.000, mensen in de jaren 60 en ook voor de onderdrukking en uitmoorden van de Papoeaas. Daarbij ook de schandelijke vervolging en moordpartijen op de (Indisch-) Nederlandse gemeenschap tijdens de Bersiap-periode puur uit haat en vergelding, die de Indonesische regering nog steeds niet wilt erkennen. Het komt bij mij over als een excuses gemaakt op het niveau van “sorry dat ik je niet gebeld om de afspraak af te zeggen “. Widodo ga je schamen, zo maak je jezelf er makkelijk van af.

  2. Als ik die foto bekijk bekruipt ook mij het gevoel dat die man best een aardige vent zou kunnen zijn. Tegelijkertijd popt mijn oma in gedachte op die altijd hetzelfde zei over die dolgedraaide pemoeda’s. Stuk voor stuk aardige gasten. Ze regen je alleen wel aan hun bamboestok.

  3. “Zuiver geweten” wat een huichelaar.
    En vervolgens wel gewoon oorlogsmisdadigers zoals Sutomo jaarlijks blijven vereren!!!
    OMONG kosong. Een grote hypocriete nonsense.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.