17 thoughts on “Rechtszaak aangespannen door beruchte Bersiap-ontkenner mondt uit in racistische orgie

 1. De gevolgen van het afschaffen van zwarte piet is direct zichtbaar. Vroeger werd dit schorem nog meegenomen in de zak naar Spanje. Nu zitten wij met dit gajes opgescheept. Dank je wel Sinterklaasje!

 2. Jeffrey een Indo? Geweest misschien? Indo zijn gaat niet alleen om gemengde afkomst. Dan zou half Azie Indo zijn. Indo gaat ook om cultuur. Nu, die is bij Jeffrey echt Indonesisch. Daarnaast is hij ook een waar pleitbezorger voor de Indonesische pemoeda’s en heeft hij een Indonesisch paspoort. Niets Indisch aan dus.

 3. Ik vind dat Holocaust en ook Bersiap ontkenners moeten worden aangepakt, maar ook dat geschiedenisles op school weer meer aandacht moet krijgen. Van de geschiedenis kun je veel leren en zo verneem je dat er in dat verleden de vreselijkste dingen zijn gebeurd! Dit wens je geen enkel volk, ras etc. toe en toch gebeurt het steeds weer, zelfs op verschillende plekken in deze wereld! Inmiddels heb ik geleerd dat gewone mensen toch veel kunnen betekenen en dan verwijs ik gemakshalve even naar mijn website: http://www.westpapuahetvergetenvolk.nl. en mijn boek: West-Papua, het vergeten volk. Voor mij persoonlijk is dit item waar ik veel aandacht aan besteed, doordat ik persoonlijk zeer betrokken was bij dit item, omdat ik als dienstplichtig militair bij de marine in 1962 werd uitgezonden naar Nederlands Nieuw Guinea. Andere items volg ik ook met aandacht en door het netwerken ontstonden er vele contacten, waardoor er een stroom van info’s op mij afkwam! Helaas stapelen de problemen zich op in Nederland en onze politieke leiders verdwalen in een doolhof waar de goede richting maar niet is te vinden. Gelukkig gebeuren er ook goede dingen en het doet mij deugd dat ik in redelijke gezondheid nog steeds een bijdrage kan leveren aan vrijwilligers werk voor vluchtelingen.
  In januari 2015 hiermee begonnen op sportgebied en na leegstand van AOC de Kruisberg nu actief via taalles aan Oekraïense vluchtelingen.
  Hierbij heb ik kunnen vaststellen dat Doetinchem voorop loopt op dit gebied! Doetinchem heeft veel vluchtelingen opgenomen en er wordt goed samengewerkt, waarbij men echt probeert het moeilijke taalprobleem aan te pakken. Op diverse locaties zijn vrijwiligers/taaldocenten ingezet en de vluchtelingen waarderen dit ook en zien het belang voor hiervan! Respect !!

 4. Het blijft shocking dat deze mental abusers podium krijgen. Onder leiding van Sukarno beginnen Indonesische Nationalisten een gewelddadige revolutie waarbij de moordlustige Pemudas duizenden onschuldige burgers vermoorden, verkrachten en zelfs amputeren. En nu claimen deze psychopaten dat het benoemen van dit feit racistisch zou zijn?!? Mental abuse 💯

 5. Ik ben flabergastet van zoveel kwaadaardigheid. Dit mag nooit normaal worden. Gek dat andere Indische organisaties opnieuw oorverdovend stil zijn. Is dit die bekende soeda laat maar? Deze Indo past daarvoor. Wij zijn met meer.

 6. Schoolvoorbeeld van misbruik van recht waarbij overduidelijk sprake is van kwade trouw. Hopelijk wordt als zodanig gevonnist en die randdeb..len veroordeeld tot het betalen van de kosten. Overigens is het opstarten van een procedure op grond van racisme en/ of smaad zeker het overwegen waard.

 7. Misselijkmakend. Ik ga er vanuit dat jullie dit geteisem aanklagen. Dit zou toch niet moeten kunnen in een land als Nederland? Het propageren van dit soort rassenleer is hier verboden. Ik krijg hier gewoon de rillingen van. Het openbaar ministerie zou de politie vandaag nog moeten opdragen dit rapaille van hun bed te lichten. Weet iemand trouwens of het schorem een Nederlands paspoort heeft en/of van onze sociale voorzieningen geniet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.