6 thoughts on “Indonesische #Geen4MeiVoorMij-activiste lacht om Nederlandse slachtoffers WOII en Bersiap

  1. De heroïne en coke hebben haar hersens behoorlijk aangetast…..zielig aandachttrekkend persoon.

  2. Deze javaanse malle meid en inboorling phsychopaat heeft een haat naar Indischen want die vindt zij maar halfbloedjes en haar haat komt waarschijnlijk omdat zij werd verwekt door een Belanda KNIL Militair of ze is in de kampong door een javaanse [door redactie verwijderd] verwekt, want er zitten bij behoorlijk veel schroefjes los in de hersenen… Dus gewoon weg met haar en oprotten en weer terug naar de kampong

  3. Stomme klapperjavaan rot op naar indonesie. En blijf daar stomme idioot. Pas maar op dat wij hier de Bersiap niet beginnen maar dan tegen jullie en al die klapperboom javanen eruit flikkeren.

  4. Bijna komisch deze gestoorde JavaNazi: Christa noella wongsodikromo. Ze schijnt aan verschillende psychiatrische aandoeningen te lijden, waaronder narcistische/theatrale persoonlijkheid stoornis. NO SHIT. Haar psychiater in Amsterdam is een kennis van ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.