3 thoughts on “Kamer stemt tégen Backpay-regeling weduwen, tot woede van publieke tribune

  1. Wederom laat de politiek, en met name het immer falende door en door verrotte kabinet Rutte zich van haar allerslechtste kant zien. Onthoudt dit goed! Schandalig, zeker net zo’n schandaal als het Toeslagenschandaal.

  2. Het is een grofschandalige schande dat deze motie is afgewezen. Ik roep de Indo en Molukse gemeenschap voortaan de partijen te steunen die achter ons staan. En dat zijn BNVL, FvD, PVV en BBB. Maak ze groot zodat deze onrechtvaardige regering met Rutte en Kaag voorop en daarbij Hoekstra gewoon verdwijnt en ook de leugenachtige CU met hun huigelachtige gevoel voor recht en gerechtigheid.

    Wij zullen nooit opgeven en alsmaar doorgaan ( Maju Terus ).
    Dit kabinet zal vallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.