5 thoughts on “Indonesië eert oorlogsmisdadigers op omstreden heldendag

  1. En dan NEDERLAND, het koningshuis en diverse Ned. Ministers die Indonesië bezochten, en ALLEMAAL, ook onze koning, zijn/hun EXCUSES aanboden voor wat er in Indonesië is gebeurd door de Nederlanders, maar dit doen om maar goed en met alle egards te worden ontvangen, een vakantie over de ruggen van al die (Indische) Nederlanders, maar ook Molukse, Chinese etc slachtoffers die ongekende martelingen hebben moeten doorstaan, voordat ze het leven lieten. Als Westerling Bandung niet had heroverd waren er nog enkele duizenden door de Indonesiërs vermoord. Gevochten voor het ROOD-WIT en BLAUW, met als dank door de eigen regering te worden bestempeld als OORLOGSMISDADIGERS, die zaten in Den Haag. Waar blijven de excuses van Indonesië voor de door hun begane oorlogsmisdaden ??? Zij kunnen tenminste Vergeven en vergeten en hier gaan z.g. experts die NOOIT een oorlog hebben meegemaakt, zelfs nog niet eens
    waren geboren “Geschiedenis” boeken schrijven en betichten onze soldaten van oorlogsmisdaden, terwijl ze aan hun te danken hebben dat ze Nu leven en deze rotzooi kunnen publiceren. Als de boeken maar verkocht worden, plukken ze tenminste ook een graantje mee.

  2. Wat erg allemaal.ik heb die naam nooit gehoord,en hielp Westerling de indischen en Nederlanders daarna,in welk jaar kwam Westerling.

  3. An inconvenient truth. Bersiap ter sprake brengen komt niet zo goed uit volgens de huichelaars in Den Haag. Levert geen stemmen op. Alles afslachten “met maar één druppel Nederlands bloed in de aderen”. Ach, het is “zo lang geleden”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *