1 thought on “Herdenking geboortedag Jack Boer (1911)

  1. De overheid in Nederland wil blijkbaar geen respect betonen aan voormalig KNIL kapitein Jack Boer, want daarmee zou zij erkennen zelf niet in staat te zijn geweest haar onderdanen te beschermen, zelfs niet voor hen te willen opkomen.
    Als Engels militair verkleed (sic), hebben kapitein Jack Boer en slechts 10 Ghurka’s bewezen dat wel te kunnen en willen voor 2384 onschuldige burgers.
    In plaats van miljoenen euro’s te blijven verspillen aan vermeende deskundigen en vertegenwoordigers, kan de huidige overheid een levensgroot standbeeld plaatsen ter nagedachtenis van kapitein Jack Boer.
    In het zicht van ‘het torentje’, zodat ook de minister-president van Nederland er dagelijks aan herinnerd blijft worden wat landgenoten verwachten van de, tot dusverre gebleken, te duur betaalde overheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *