4 thoughts on “Oppositie dringt aan op Backpay voor weduwen. D66 kritisch op staatssecretaris

  1. Het is grof en schandalig hoe onze geschiedenis en recht in een zogenaamde democratische staat zo om zeep wordt geholpen. Zelfs de Christen Unie waar ik mag verwachten dat zij vanwege hun christelijke opvattingen, rechtvaardig gaan handelen. Sturen ons met lege handen weg. Met een ongelooflijke smoes wat een manipulatieve kabinet hebben we. De rechtse partijen steunen ons wel zoals Wybren van Hagga van de BVNL, en PVV en SP. Het is schandalig dat ze onze voorouders in de kou laten staan, Zij die voor Vaderland en Koningin hebben gestreden en hun leven hebben gegeven. Ga jullie schamen Kabinet.

  2. Net zolang wacht tot alle 1st betrokkenen zijn overleden en dan zeggen, ” ja, we willen wel, maar er is niemand om de backpay aan te betalen “.

  3. Het is in – en in triest wat hier gebeurt. D66 kritisch? Wat is de rol op de achtergrond van D66 van het bashen van onze Indiëveteranen? Wat is de invloed van D66 (zonder namen te noemen) op Algemene Zaken. In feb 2022 kon Rutte binnen een half uur op de Dekolonisatie uitkomsten reageren waarvan inmiddels is gebleken hoe eenzijdig en oppervlakkig dat onderzoek was. Als deze staatssecretaris beweegt is het einde (politieke) carriere. Dat is inmiddels toch wel voor iedereen duidelijk. Uitermate onbeschaafd hoe met dit dossier wordt gepiepeld. Schande.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *