6 thoughts on “Van Haga (BVNL) boycot Indië-hoorzitting vanwege uitnodigen Bersiap-ontkenners

  1. Ongehoord de steun van een fascistoïde en notoir onbetrouwbare politiekeling als deze “mijnheer” Van Haga.
    Los van de omstandigheid dat Pondaag en trawanten volstrekt fout zitten en de tolerantie in dit land misbruiken om hun hetze tegen Nederland en de Nederlanders te cultiveren (zouden ze die gelegenheid in de politiestaat Indonesië ook krijgen?), lijkt het mij onverstandig en politiek onhandig om juist bij mensen als Van H. steun te zoeken. Hoe betrouwbaar is zo’n gebaar van deze politieke windvaan? Heren van de FIN, u bent voor de kar van een opportunist gespannen en u bent in zijn val gelopen?

  2. Dank u wel!! Gisteren naar een reunie geweest van Tjidengh (mijn moeder is overlevende) en wat een klap in het gezicht van de Indie gangers.. dit land is in en in rot…

  3. Voor 300 jaar VOC en Kolinialisme daar wilt het kabinet geen excuses voor aanbieden. Maar ze willen het zo oplossen…door wel een zogenaamde fout te erkennen in de Bersiap periode als agressor ( wat totaal niet waar is ). Hiermee slaan ze verschillende vliegen in 1 klap. 1e Namenlijk ze paaien hiermee indonesie voor toekomstige handel….. 2e de indonesiers die hebben hun excuses ( en kunnen hun leugenachtige verhaal van vrijheidsoorlog ( met verschillende oorlogsmisdaden door hun gepleegd ) en de verheerlijking van zogenaamde pemoedas helden hard maken. 3e Door deze manipulatieve dekolinisatieverhaal kan de Nederlandse overheid schuld geven aan de KNIL en hoeven geen ereherstel te geven aan de Indo-gemeenschap. Het is zo’n respectloze complexe verhaal geworden die Rutte en de zijne geven….. Dat ik mij wel heel erg ernstig afvraag of deze geschiedenis ontkenning niet tegen de regels gaat van onze grondwet. Maar 1 ding weet ik wel zeker…. Mark Rutte is nog steeds in de waarlijke VOC gedachte en handelen…. graaien en besodemieteren met spiegels en kraaltjes.

  4. Intens triest dat Bersiap eenzijdig wordt besproken. Welke belangen tussen Indonesië en Nederland spelen hierin een rol?

    Hoe komt het dat de Indonesische ambassadeur komt en dat hij alleen met de Kamer spreekt? Waarom wordt een openbare zitting plots geheim? In wiens belang is dat?

    1. Diep triest!! FIN, gooi het dan op wat I NDONESIA nu voor een staat is; het is een bloedige kolonisator en pleegt GENOVIDE op mijn vrienden de Papua’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *