8 thoughts on “Tweede Kamer nodigt Bersiap-ontkenners uit voor hoorzitting over Indië-onderzoek

 1. Ach waarom ook niet, de Indische Nederlander is al zo vaak geschoffeerd, als niet volwaardig beschouwd dat deze DREUN er ook nog wel bin kan. Ik zou uit willen schreeuwen” Nederland schaam je” maar dat heeft totaal geen zin omdat ze helemaal geen schaamte hebben. Paulus zegt het heel treffend” ze hebben hun harten dichtgeschroeid”
  De Geest nu zegt uitdrukkelijk, dat in [de] latere tijden sommigen van het geloof zullen afvallen, terwijl zij zich zullen bezighouden met verleidende geesten en leringen van demonen 2 die in huichelarij leugen spreken en hun eigen geweten hebben dichtgeschroeid. 1Tim.4:1-2

 2. Hier wordt geschreven; “Waarom de Tweede Kamer Pondaag en Triyana heeft uitgenodigd is een raadsel”
  Nu dat is mij wel duidelijk; deze Nederlandse regering doet er ALLES aan om onrust te zaaien en groepen weg te zetten als “Wappies” “mensen die in de War zijn” “Complot denkers” en nu als “Oorlogsmisdadigers” (alhoewel ze zelf dit woord niet in de mond zullen nemen). Dit alles om te verdoezelen, dat zij de “Backpay” nooit hebben voldaan; Nederlanders, terug uit de Oost, hebben weggezet op een schandalige manier, zich nu weer crimineel gedragen in het Toeslagen-schandaal en ouderen wegzetten en zelfs bestempelen als profiteurs en opvreters van de gezondheidszorg.
  Bij de energietransitie kan je de regering bestempelen als leugenaars en door nu nog meer op verschillende manieren onrust te zaaien gaan er wetjes door de 2de kamer en worden er allerlei andere zaken besloten waar die criminelen alleen maar beter van worden. Zij zijn allen hele, maar dan ook hele slechte, egoïstische en daarnaast nog beperkte mensen, pas op met hen.,

 3. Een grof schandaal. Ook tragisch dat we allemaal weten dat hier zonder de FIN geen ruchtbaarheid aan zou worden gegeven. Daarom wil ik even zeggen dat jullie goed werk doen. Ga zo door. Wij Indo’s zijn trots op jullie.

 4. Misschien de 2e kamerleden eens meenemen naar de begraafplaatsen in Indonesië. Dan zie je complete familiegraven met ouders en kinderen, met dezelfde overlijdensdatum. De datum in de bersiap periode. En dan aan ze vragen waar dit zo door gekomen is. Ik ben zelf op Leuwigajah geweest. Ligt mijn opa, gestorven in een Jappenkamp. Maar ik ben bang dat ze hier niet voor open staan.
  Mijn moeder heeft persoonlijk de aanval op het Borromeus ziekenhuis meegemaakt. Gezien dat babies met speren vermoord werden. Misschien moeten ze daar ook maar eens een onderzoek naar doen. Voor haar leven getekend.

 5. Is die Jeffrey Pondaag nou een zoon van notaris Eliza Pondaag (opvolger van notaris Raden Mas Soerojo, Jakarta 1955) ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *