2 thoughts on “Veteranen onthutst over resultaten Indië-onderzoek

 1. Moeten alle dapperheidsonderscheidingen nu, na ruim 70 jaren, ingeleverd worden?
  Bij wie, want de overheid heeft indertijd besloten dat die ruim 200.000 militairen ingezet moesten worden, en dat velen van hen onderscheiden moesten worden.
  Hoe waarachtig is het standpunt van dit kabinet?
  “Tijd heelt alle wonden”, maar is dit kabinet van mening dat tijd het mogelijk moet maken nog meer wonden te veroorzaken, zelfs a;s daarvoor over lijken moet worden gegaan?

 2. Krokodillentranen van VI en VP! Ik heb 2016 reeds gewezen op de onmogelijkheid van een objectief, holistisch onderzoek om de simpele reden dat Indonesië hier niet op zit te wachten.
  Bovendien heb ik daar waar het kon geroepen dat dit onderzoek NIET door moet gaan, vanwege het nieuwe leed dat betrokkenen zal worden aangedaan! Er is namelijk NIEMAND die bij dit onderzoek is gediend, ja, de ‘GOLDDIGGERS’ van Pondaag!

  VI en VP zaten in de Maatschappelijke Klankbordgroep! Net als Sylfraire Delhaye, de man die een jaar eerder de Back-pay tegoeden van de KNIL-militairen en Burger Ambtenaren verkwanselde.

  Hieruit blijkt dat dat MKBG een farce was, hoorde bij het hooghouden van de schijn dat er ‘Maatschappelijk’ zou worden meegekeken. Nou, die MKBG bleek ‘Maatschappelijk DOOF en BLIND’ te zijn, want totaal onbereikbaar!!

  Ik acht de reden van dat stilzwijgen ook niet ondenkbeeldig is gelegen in het ‘BESTAANSRECHT’ dat VI verdient met het opnieuw oplappen van al die gepijnigde veteranen. Bij Pelita is dat ZEKER een reden waarom zij in de MKBG zaten en hun mond stijf dicht hielden.

  Daarom KROKODILLENTRANEN!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *