6 thoughts on “Kamervragen over vraagtekens Rutte bij genocidaal karakter Bersiap

 1. Het heeft allemaal te maken met al de groeperingen zoals BLM en de nieuwe lichting beelden stormers
  Het lijkt erop dat in de politiek, zonder na te denken ,aan eisen wordt voldaan van deze groeperingen ,waarvan het merendeel van de volgelingen ,de oorlog of alle misstanden niet eens hebben meegemaakt of alleen van wat Hollywood (slavernij) hun onder ogen heeft gebracht
  Helaas is het echter zo ,dat als je van een andere mening bent toegedaan (spreek niet over mijzelf ben een “nobody”) als zijnde een politicus, filmster,zanger en/of zelfs geleerden ,men te bang is om voor zijn/haar mening uit te komen

 2. dus als de bersiap niet bestaat , bestaat de jodenvervolging zeker ook niet #sarcasmerutte blegg

  die kwezel heeft er geen idee van hoeveel messen hij nou weer bij de mensen achter in hun rug steekt !!!

 3. Periode is wel heel ruim begrip van tijdsaanduiding. Stel gewoon tijd/datum en tussenliggende periode met datum als afsluiting. Ook aanduiding van locaties ergens in Hollands Indie is meteen het hele gebied, dat kan ook veel specifieker, Oost- of West- Java, Maduro , Bali of Sumatra. Bijvoorbeeld. Dan wordt er iets duidelijker aangewezen, mijn vader heeft gediend als oorlogsvrijwilliger, ik weet waar hij overal zat daar. Heeft meerdere politionele acties meegedaan, met code namen. Is ergens daar ook invalide geworden. Wil daar wel meer over weten, ik blijf met vragen zitten. Duidelijkheid a.u.b. Daarmee ontzenuwd U het leeuwendeel van de geruchtenstroom. Graag a.u.b.

 4. Rutte heeft geschiedenis gestudeerd. Een van de ergste dingen wat iemand met die opleiding kan doen is GESCHIEDVERVALSING. De Bersiap heeft gewoon plaatsgevonden, de enorme martelingen, verkrachtingen en moorden op mensen die herkenbaar waren als niet Indonesiers hebben plaatsgevonden, gelijk aan de acties van de Mau-Mau en de Kali moorden (na jarenlange onderdrukking was dit een uiting, en ontkennen heeft geen zin), de reacties hierop en het harde optreden van Nederland en anderen heeft ook plaatsgevonden en werd aangewakkerd door de diverse voorgangers van Rutte.
  Maar pas op Rutte doet er alles voor om zichzelf in een goed daglicht te plaatsen; hij liegt, bedriegt, zet mensen tegen elkaar op en plaatst mensen op verkeerde posities, om zijn doel te bereiken en dat is meer macht; alleen voor hem zelf en absoluut niet voor Nederland.

 5. Zijn vader en halfzuster(s) en broer(s) hebben die bersiap periode zelf meegemaakt in voormalig Nederlands Indië. Hoe kan die R(K)uttekop die genocide ontkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *