3 thoughts on “VVD Leiden wijt vernieling Indië-monument aan houding gemeente

  1. Dit is toch te gek voor woorden? Er wordt opgeroepen om monumenten te vernielen en het kan dan ook nog gewoon gebeuren. Hetzelfde gebeurde bij het Indisch Monument in Den Haag. Wanneer wordt men wakker?

  2. Goed zo, FIN. Gelijk aangifte doen! In Leiden studeren vele Indonesische studenten. Wijs de politie daar ook op! Dit zijn geen ‘onschuldige’ jongens en meisjes. Zij zijn hier met medeweten van de Indonesische staat. Een staat die mijn vrienden de Papua’s al vanaf 1962 onderdrukt en vermoordt. Niet voor niets is Indonesia één van de landen die de misdaden van poetin NIET veroordeelt. (let op; dit is een mening! Van een Indo geboren in Manokwari op Nieuw-Guinea)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *