6 thoughts on “Zot! Excuses kabinet aan Indische en Molukse gemeenschap voor “kille en bureaucratische ontvangst”

 1. Kraft & Bish waren al héél lang verbonden aan de Inheemse Bevolkingsgroepen! Anglo Saksische Oud- Europese genen en zeker ook aanverwant met Sumatraans- NIAS, Javaans, Soendanees & Balinese verbondenheid Prinsdom!!!
  Dus ook Brittisch en Bourgondische (Fries, Duits, Engels, Frans en Spaanse invloeden) Bovendien stamt de Kraft uit de Oudheid van de 19 stammen van Old- Europe!!!
  Dit betekent ook, dat er zeker niet valt te bespotten met de Mensheid als zodanig en waar zij zich ook ter Wereld bevinden.
  Ook zou o.m. de Autoriteiten niet mogen vergeten, dat de Nederlands- Indische Gemeenschappen ” OUD- EUROPA, vanuit de OOST ook op zeer nobele wijze HOLLAND/Nederland-Europa en het Westen vanuit de kern tot bloei hadden gebracht.
  KENNIS IS MACHT!!
  Dus al met al, het weten, de echte geschiedkundige KENNIS,dat we ‘t maar altijd Historisch goed beseffen.
  GBU. AMEN!

 2. Steek die excuses daar waar het licht niet komt! Indische Nederlanders willen geen excuus. Wij zijn niet zielig. Okay, ansthiel Indo-kesasars als Bloem en Nuberg daargelaten dan. Wij hebben onze plaats in de Nederlandse samenleving verdiend en bewezen, door te werken, zonder hulp, en werden zelfs tegengewerkt. Iedere geleende stuiver is terug betaald. Dus rot op met je excuses.

 3. Goed gezegd federatie. Dit is inderdaad van de zotte . Wat een misbaksels. Alles voor het buiteland, maar onze eigen mensen laten stikken. Walgelijk. Zum kotzen!

 4. In opdracht van de Nederlandse regering heeft mijn vader Indië verdedigt heeft krijgsgevangen gezeten in Nagasaki komt terug als Militair en word door die zelfde regering weer de volgende oorlog in getrapt dit maakt mij zo ontzettend 😡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *