5 thoughts on “Indonesië geeft alsnog voorwerpen Slag in de Javazee terug

  1. Dit zal premier Rutte alweer “best stoer” vinden van Indonesië. Makkelijk zat om onnozele praat te verkopen i.p.v. op te komen voor al diegenen die zijn gestorven voor hun land en idealen, of gewoon omdat ze hun plicht deden.

  2. Keer op keer valt tegen hoe er nu mee omgegaan wordt. Met pijn denk ik dat stilzwijgen en geen reactie, alleen maar kijken naar de zogenaamde geschiedenisschrijver gekeken moet worden.

    Piet van der Zande

  3. En wij accepteren dit gewoon. William Frederick verbaasde zich al over het feit dat Nederland de genocide op haar medeburgers tijdens de Bersiap zo gelaten had geaccepteerd. Dit is van hetzelfde laken een pak. Men heeft geen greintje respect meer voor onze helden. Wat zou er zijn gebeurd als wij een van de Indonesische oorlogsmisdadigers op een vuilnisbelt hadden gedumpt? Het antwoord laat zich raden.

  4. Alle schepen en menselijke resten op een vuilnishoop en dan worden wij afgescheept met twee granaathulzen, een afsluiter en een wijnfles. Ondertussen bieden Willem Alexander en Rutte excuses mede namens mij aan. De omgekeerde wereld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *