1 thought on “Bevrijdingsdag 2023

  1. Het is een schande dat Indonesië deze laffe moordpartij en vervolging in het voormalige Ned. Indie op de onschuldige Indo en Hollandse gemeenschap heeft gepleegd hardnekkig ontkennen. En dan toch deze corrupte Indonesië uitnodigen voor een gezamenlijke herdenking op 5 mei en op 15 augustus is even belachelijk als op 5 mei de aanhangers van het toenmalige Nazi-Duitsland uit te nodigen om samen te herdenken, hoewel de huidige Duitsland wel zijn diepe excuses heeft aangeboden aan Nederland. Dit in vergelijking dat de corrupte Indonesië dit nooit gedaan heeft. Het wordt mij steeds duidelijker dat de Nederlandse overheid probeert om de slachtoffers van deze Bersiaptijd te verdoezelen en de daden van Indonesië van die tijd onder de tapijt te vegen. Door deze gezamenlijke herdenking lappen ze elk jaar al het leed en verdriet van een groot deel van zijn volk aan hun laars. Het lijkt wel of deze Nederlandse overheid samenspant met Indonesië om de geschiedenis bewust te vervalsen en daarmee een groot deel van zijn eigen volk benadeelt op recht van hun eigen geschiedenis en leed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *