5 thoughts on “Tweede Kamer debatteert over controversieel Indië-onderzoek: Waar gaat het over?

  1. Academisch onder de maat met een stevige politieke agenda. De te bereiken resultaten werden al in 2012 gepubliceerd door prof. Dr Eykhof. De historiografie oordeelt inmiddels al op meerdere plaatsen. Ook die hoofdonderzoeker die citaten aanpaste ook al in 2012 valt door de mand.

  2. Het is toch allang duidelijk waar dit op uit draait? Links en dit kabinet zijn tegen onze helden en willen die arme Indonesiërs gewoon geld geven. Gesteund door nep Indische organisaties als Pelita, het Indonesisch Herinneringscentrum, Moesson en noem maar op is het een gedane zaak. Onze helden draaien zich om in hun graf. Een schande maar wel de bittere realiteit.

  3. Die excuses zijn de grootste schande uit onze moderne vaderlandse geschiedenis. Rutte moet zich de ogen uit zijn kop schamen voor zo´n walgelijke dolksteek richting onze veteranen, Indische Nederlanders, Molukkers en andere slachtoffers van de roodwitte terreur van massamoordenaar Soekarno en zijn laffe kornuiten.

  4. Echt heel laag om onze militairen die daar met hun poten in de modder hebben gestaan en hun leven in de waagschaal hebben gelegd voor ons en anderen zo door het slijk worden gehaald. Om te kotsen. Die laffe ‘onderzoekers’ zouden zich diep, wat zeg ik?, heel diep, moeten schamen.

  5. Ik hoop dat de politieke partijen dit vuile spel doorzien en niet meegaan in deze hetze tegen onze helden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.